Показване на 7 резултата

Аксесоари за телефон Samsung Galaxy S20 Plus

В магазин за телефонни аксесоари Nileda се стремим да предлагаме най-функционалните аксесоари за телефон Samsung Galaxy S20 Plus. Ясно ни е, че качеството и цената на мобилния аксесоар за вашия Samsung Galaxy S20 Plus са от голямо значение при избора. Именно затова промотираме най-новите марки и най-качествените модели, като същевременно се опитваме да предлагаме най-ниската цена. Идеалният протектор или калъф за Samsung Galaxy S20 Plus бихте могли да използвате с години, да направи устройството ви по-приятно за работа, да го предпази от неволни изпускания и удари, както и да придаде различна визия към който се стремите.

Освен стандартните протектори и калъфи за Samsung Galaxy S20 Plus, предлагаме и зарядни, слушалки, кабели, адаптери, карти памет, както и външни батерии (power banks).

Разнообразни протектори, калъфи и други аксесоари за Samsung Galaxy S20 Plus

В магазин за телефонни аксесоари Nileda промотираме следните аксесоари за Samsung Galaxy S20 Plus: Протектор за Samsung Galaxy S20 Plus; Калъф за Samsung Galaxy S20 Plus;Зарядно за Samsung Galaxy S20 Plus; Стъклен протектор за Samsung Galaxy S20 Plus; Силиконов протектор за Samsung Galaxy S20 Plus; Калъф тип гръб за Samsung Galaxy S20 Plus; Калъф тип тефтер за Samsung Galaxy S20 Plus; Течен протектор за Samsung Galaxy S20 Plus; Водоустойчив калъф за Samsung Galaxy S20 Plus; Батерия за Samsung Galaxy S20 Plus; Преносима батерия за Samsung Galaxy S20 Plus; Кожен калъф за Samsung Galaxy S20 Plus; Кейс за Samsung Galaxy S20 Plus; Слушалки за Samsung Galaxy S20 Plus; Зарядно за Samsung Galaxy S20 Plus; Адаптер за Samsung Galaxy S20 Plus; Кабел за Samsung Galaxy S20 Plus; Карта памет за Samsung Galaxy S20 Plus.

В Nileda ценим клиента изключително много и се опитваме да предлагаме най-добрите услуги и продукти на пазара. Извършваме доставка на оригинални, висококачествени и разнообразни аксесоари за Samsung Galaxy S20 Plus до всяка точка в България, на най-ниски цени. Изберете вашия мобилен аксесоар за Samsung Galaxy S20 Plus от Nileda и ще останете доволни.

Пазарска кошница

close